Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

 

Polen promoot nieuwe bestemming Wrocław

Met ingang van 6 mei 2019 is er een nieuwe dagelijkse vlucht naar Wrocław, Polen. De vlucht van KLM  is de vierde Poolse bestemming voor de airline. Magdalena Stoch van de Polish Tourism Organisation, is blij met de nieuwe directe verbinding en ziet veel potentie in de bestemming.

Stoch: “Op dit moment zijn we bezig om de nieuwe verbinding te promoten. Het is belangrijk dat mensen weten dat deze bestemming nu een aantrekkelijke optie is. De steden Warschau, Krakau en Gdansk staan al langer op de kaart bij reisagenten en consumenten. Voor deze bestemming hebben we e-learnings waarmee reisagenten meer kunnen leren over de bestemmingen en hun kennis kunnen oefenen. Voor Wroclaw zitten we nu nog in de promotiefase. Voor het op de kaart zetten van een nieuwe bestemming gebruiken we andere tools, maar als de bestemming eenmaal loopt is de kans groot dat hier op termijn ook een e-learning voor wordt gelanceerd.”

De zomer van 2019 is voor Polen goed verlopen, aldus Stoch. “We zien de laatste jaren ieder jaar weer een stijgende lijn. Het aantal Nederlandse bezoekers groeit daarbij harder dan andere Europese markten, zoals België. Voor komende tijd gaan we natuurlijk voor Wrocław en de nieuwe verbinding onder de aandacht brengen.”

Magdalena Stoch (PR & Promotion NL) en Dominica Szulc (directeur) van de Polish Tourism Organisation

Wrocław

De stad Wrocław heeft ruim 600.000 inwoners en is daarmee de vierde stad van Polen. Wrocław is de vierde KLM-bestemming in Polen, na Warschau, Krakau en Gdansk. Air France voert al vluchten uit naar Wrocław, zij vliegt sinds deze zomer naar luchthaven Copernicus Airport Wrocław. Wrocław is een levendige studentenstad, waar het bedrijfsleven floreert. Blikvanger is het prachtige marktplein, met pastelkleurige gebouwen, omringd door gezellige cafés en eethuisjes.

Vluchtschema
Voor de dagelijkse vlucht van Schiphol naar Wrocław zet KLM een Embraer 175 in. Dit toestel heeft 20 stoelen in de Europe Businessclass, een Economy Comfort-zone van 8 stoelen en 60 stoelen in de Economy Class.

  • KL1271 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 11.50 uur en arriveert om 13.35 uur op Copernicus Airport Wrocław.
  • KL1272 vertrekt om 14.05 uit Wrocław en komt 15.55 uur aan op Schiphol.