Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Lees Travelution online
In deze uitgave: Centro de Portugal, KroatiŽ, India en meer.

In de septembereditie van Travelution vertelt surftopper Dorian van Rijsselberghe over zijn favoriete bestemmingen: van zijn geboorte-eiland Texel tot het ongerepte Nieuw-Zeeland. Daarnaast worden in de interviews uitgebreide updates gegeven over onder meer AVIAREPS, Air Mauritius en Travel Counsellors.

In de destination reports lees je meer over het kleurrijke India, het authentieke Centro de Portugal en de diverse bestemmingen Israël en Kroatië. In het company profile van Avila Beach Hotel op Curaçao vertelt Robbin Vogels (general manager) over de laatste innovaties en de toekomstplannen. Ook Eurowings, de dochteronderneming van Lufthansa, komt uitvoerig aan bod.

Exclusive Eastern Cape
Deze maand een boeiende Exclusive over de Eastern Cape, één van Zuid-Afrika's best bewaarde geheimen. Met een ruige kust, de Addo Big 7, lange wandelroutes, Route 72 en de eindeloze vlakte van de Karoo is deze oostelijke provincie ideaal voor de reiziger die de grote trekpleisters van Zuid-Afrika al heeft gezien en op zoek is naar authentieke ervaringen. 

Bekijk de Exclusive