Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

3 januari 2018
Stem nu op jouw favoriete Griekenland-foto!

 


Bekijk in de Griekenland Photo Exclusive 2018 de finalefoto's van de drie finalisten Natasja van den Broek, Jacqueline Moen en Sander Vlug. Iedere finalist reisde naar een ander Grieks eiland om daar de unieke bestemmingen zo mooi mogelijk vast te leggen. Welke foto vind jij het mooist?

Breng je stem uit
Lezers van Travelution* bepalen mee wie de winnaar wordt van de fotoverkiezing. Breng dus jouw stem uit op de foto die jou het meest aanspreekt! Vermeld op het stemformulier de code van jouw foto naar keuze. De code's vind je in de Photo Exclusive (later deze week op de mat) onder de foto's, op Facebook of op Pinterest

Kefalonia, Andros, Samos
Natasja van de Broek (VakantieXperts Columbus Schijndel) vloog naar het Ionische eiland Kefalonia. Natasja: "Wat een leuk eiland is Kefalonia! Ik heb me op Kefalonia overal welkom gevoeld en genoten van het overheerlijke Griekse eten." Jacqueline Moen (The Travel Club) bezocht Samos, in de Egeïsche Zee. "Het eiland Samos ademt rust en historie uit, maar wat wil je ook als een beroemd filosoof als Pythagoras hier geleefd heeft! Wat me vooral lang zal bijblijven is de schoonheid, stilte en ongerepte omgeving van de Kakoperato canyon", vertelt Jacqueline na haar reis. Sander Vlug (Travix) bleef dicht bij Athene en nam de boot naar het nabijgelegen eiland Andros. "Het mooie Andors is nog niet zo bekend bij buitenlandse toeristen en het is er daarom niet erg druk. De Grieken zelf gaan hier wel graag naartoe voor hun vakantie. Wat je zeker moet doen wanneer je op Andros bent, is een wandeling maken door het mooie landschap," raadt Sander aan.  

 

Stem hier!

 

*Alleen stemmen van mensen werkzaam in de reiswereld worden meegeteld.