Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

 

Eenvoudig maatwerk met LMX Individuell 

Met maatwerkprogramma LMX Individuell kunnen reisagenten zelf op een uiterst gebruiksvriendelijke manier reizen samenstellen voor hun klanten. Pascall van Mastrigt-Kempen legt Travelution uit wat de voordelen zijn van een maatwerkreis van LMX. "LMX heeft een enorme keuze aan airlines, hotels, excursies, transfers en huurauto’s over de hele wereld, die gemakkelijk te combineren zijn tot de ideale vakantie voor de klant", aldus Pascall. "Bij LMX Individuell vind je bovendien een heleboel voorbeelden van (rond)reizen die je vervolgens zelf naar wens kunt aanpassen. Denk aan eilandhoppen in Griekenland, een safari in combinatie met een strandvakantie of een rondreis langs de metropolen van Azië."

Meerdere kamers tegelijk
"En wist je dat je met LMX Individuell wel tot 4 kamers tegelijk kunt boeken in één boeking?," vervolgt Pascall. "Of je nu een zonvakantie, stedentrip of een rondreis wilt boeken voor meerdere personen, het kan allemaal. Maak keuze uit een vertrekluchthaven over de hele wereld, kies zelf de airline en de vertrektijd, zoek er een mooi hotel bij, wijzig de kamertypes en verzorging, boek excursies erbij en eindig met de transfers of een huurauto. Uiteraard kun je ook losse hotels, vluchten en excursies boeken. Ook voor losse hotels geldt dat je tot 4 kamers tegelijk kunt boeken. Wat of hoeveel je ook samenstelt, LMX blijft de touroperator."

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van LMX Individuell? Meld je dan aan voor een van de webinars van LMX, die onlangs wegens succes zijn verlengd. Aanmeldingen webinars graag via: https://form.lmx.de/lmx-bouwsteenreizen-webinars-2019/

Liever een live-demonstratie volgen? "We geven graag een demo ter plaatse voor groepen reisagenten," tipt Pascall. Stuur voor informatie hierover een e-mail naar pascall@lmx-touristik.de.